är ju en hel vetenskap! Man ska ha koll på och veta en miljon saker känns det som. Jag sitter och läser igenom allt på skatteverket och verksamt.se och blir helt yr. Alla dessa ord och uttryck som jag trodde att jag aldrig skulle behöva sätta mig in i. Ha! Där fick jag så jag teg.. Men jag måste ju säga att jag är väldigt bra på att gräva ner mig djupare och djupare under allt som jag inte förstår.. Jag ska försöka backa och titta på lite i taget bara så ska det nog ordna sig! Det är tur jag har min familj som är så fin och stöttande! <3
 
Jag har iallafall hittat nått som jag och Billy tycker om att göra tillsammans. Vi tycker om att cykla. Han går verkligen in i "spring modet" och sen är han helt slut. Det räcker med 15-20 min sen sover han hela kvällen. Vi var ute och cyklade för en stund sedan och nu ligger han i hallen och snarkar. Det är inte helt lätt att cykla med honom. Han vill stanna så fort han ser eller hör något och han älskar att springa efter kaniner och fåglar. Men jag tycker ändå, peppar peppar, att det går bra. Han lyssnar och så länge jag fortsätter cykla så återgår han i "spring modet" ganska snabbt igen.
 
Jag skulle vilja ha det på film men det är svårt att ordna. Jag fick däremot en liten film på honom när han inte ville gå ;)