Igår började jag dagen med en löprunda med lilla Dessie. Som alltid så älskar hon det. Hon blev lite trött i slutet
men hon kämpade på bra. När jag kom hem pluggade jag lite. Jag läste lite artiklar av Mickie Gustafson.
 
Sambon hade jobbat natt så han låg och sov. Det var så fint väder solen lyste så när jag var klar med det jag skulle läsa tog jag med Billy till skogen för första gången. Jag tänkte släppa honom i en rasthage så han kunde få springa av sig lite. När vi kom fram till rasthagen va där redan två hundar där inne. En amstaffblandning och en old english bulldog som lekte. Jag väntade för min plan var att vi skulle vara där inne själva.
 
Efter en liten stund gick amstaffen och det var bara den engelska kvar. Ägaren till den frågade om vi ville komma in. Jag förklarade att vi aldrig varit här innan och att jag aldrig hade släppt honom med någon annan hund innan. Ägaren sa att hunden var snäll men att jag såklart fick bestämma själv. Den engeska såg väldigt lugn ut så jag sa att vi provar.
Tur va väl det för det gick strålande. Så kul Billy tyckte det va. De brottades, sprang och reste sig mot varandra. Det kunde inte blivit bättre. Jag är så glad att vi gjorde det. Den engelska bulldogen heter Jabba och visade sig senare vara min sambos arbetkamrats hund. Han var 2,5 år vilket fungerade bra. Han var mogen men ändå väldigt lekig. Vi lät hundarna springa i en halvtimme kanske sen bröt jag. Jag ville inte trötta ut Billy helt för då finns det risk att det blir fel.
 
Hemma igen somnade Billy gott. På kvällen åkte vi iväg till mamma som hade en inflyttningsmiddag. Både Billy och Dessie fick följa med. Det nya halsbandet åkte på Billy. Han var så fin. 
Billy skötte sig som en ängel där hemma. Det var lite jobbigt för honom när där va barn som rörde sig i en snabbare hastighet än vi andra ;) men sen gick de ut och då gick det bra. Han brydde sig inte om den höga ljudnivån alls utan låg snällt på mattan och tuggade på ett ben. Efter god mat och någon timmes prat bev Billy lite trött. Han ville inte riktigt sitta stilla och gnällde lite. Jag bestämde att vi skulle åka hem så han inte skulle bli helt odräglig där. 
Vi var tvugna att åka buss hem för sambon hade kört till jobb. Jag har åkt buss med Billy en gång innan och det gick bra. Han tyckte nog det var lite jobbigt denna gången för han var redan trött. Han blev lite stressad. Han satte sig tätt intill mina ben och dregglade lite. När han såg att Dessie tog allt med ro och la sig ner tog han det lite lugnare. 
 
När vi kom hem gick han nästan in i buren och la sig själv. Dessie var också ganska slut. Idag har vi sovit hela dagen. Billy har gått och lagt sig hela tiden. Det blir en eller två veckors vila nu för honom så han får återhämta sig ordentligt. Det blev ganska intensivt. 
 
Kort film på när Billy och Jabba lekte